Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Provocare pentru Dan Sucu » Evenimentul pregatit de Rapid: "Plateste cineva pentru transferurile gresite din aceasta vara?"

publicat 2024-10-14 12:45:06 (Gazeta Sporturilor)

Provocare pentru Dan Sucu » Evenimentul pregatit de Rapid: Dan Sucu, actionarul majoritar de la Rapid, este pregatit sa raspunda intrebarilor suporterilor giulesteni. Clubul a anuntat prin intermediul retelelor de socializare o actiune inedita prin care conducatorul va dialoga cu fanii.Concret, este vorba despre o sesiune de Q&A (Intrebari si raspunsuri). Rapidistii isi vor putea spune nelamuririle pe pagina de Facebook a clubului pana marti la ora 12:00. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Presa internationala a dat verdictul despre noul transfer al lui Dinamo: "Uitat!"
Fostul maseur al lui Jannik Sinner, mesaj misterios: "Sper ca, mai devreme sau mai tarziu, sa pot spune ce s-a intamplat"
"E circ, te faci de ras!". Ciprian Tatarusanu darama mituri despre portari: "E o mare prostie"
"Ne-au deturnat zborul, sa intervina guvernul!" » Situatie ca in filme in calificarile africane: nationala Nigeriei, INCHISA 13 ore in aeroport, fix cum amenintasera adversarii!
Arabia Saudita, turneu cu premii uriase! » Ce e "Six Kings Slam", competitia in care vor intra Nadal, Djokovic si Sinner
Ce decizie a luat Panathinaikos dupa moartea lui Baldock + verdictul medicilor legisti
Fotbalistul din Superliga, gol de kinograma in Liga Natiunilor!
E aproape gata! » A facut vizita medicala si semneaza cu Dinamo
Scandal in Polonia, la una dintre adversarele lui Dinamo Bucuresti din Liga Campionilor: "F***ing Chinese"
Acum au dezvaluit: Manchester United a fost refuzata de antrenorul-revelatie din Bundesliga!
Raul Rusescu spune care ar fi cei 3 atacanti pe care i-ar convoca acum la nationala
Povestea grecului care a jucat in Romania in anii comunismului » Legatura lui cu celebrul caz "Dosarul Transferurilor" + Ce mare talent din Romania l-a dezamagit: "E un episod pe care nici nu vreau sa mi-l amintesc"
"Toti stelistii din Ardeal..." » "U" le-a oferit "bobocilor" din Cluj-Napoca carnete cu cantece scandaloase ale galeriei: "Din greseala, nu am tiparit versiunea «clean»"
A primit o suspendare de 40 de meciuri si si-a deschis cont pe o platforma pentru adulti! A luat 2.000 de euro in 24 de ore: "Am scapat de rusinea de a-mi arata corpul"
Joaca in cupele europene si se cere in nationala lui Mircea Lucescu: "Cu tot respectul, dar nu joc cu Slobozia"