Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Rolul Romaniei in UE - pe steroizi sau la dieta? Teme, prioritati si asteptari de la politica externa a Romaniei pentru urmatorii 5 ani

publicat 2024-10-17 14:15:26 (Libertatea)

Rolul Romaniei in UE - pe steroizi sau la dieta? Teme, prioritati si asteptari de la politica externa a Romaniei pentru urmatorii 5 ani In actualul context geostrategic la nivel global, dar mai ales in contextul regional al vecinatatii de foc a Romaniei, consider ca temele de politica externa ar trebui sa fie absolut esentiale pe agenda electorala a candidatilor la presedintie de la finalul lui 2024. Cu toate acestea, desi retoric e mereu rasfatata, observ ca la nivel […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Tanara din Capitala, retinuta dupa ce a aruncat la gunoi o imprimanta cazuta de pe masina politistilor
Sacrificiul pe care l-a facut Victor Cornea pentru Andreea Balan: "I-am dat un pic din experienta mea sa o linistesc, sa o echilibrez"
Momentul in care o caprioara se plimba printre blocurile din Sectorul 3 al Capitalei
Romania are cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana pentru a saptea luna consecutiv
Un politist de 32 de ani din Giurgiu, retinut pentru trafic de droguri
Elisabeta Lipa, chemata la Guvern in scandalul din canotaj, dar nu a fost primita de Marcel Ciolacu. Ce s-a discutat
Cristian Popescu Piedone, condamnat penal, pe listele PSD pentru Parlament. Romascanu: ,,Nu s-a reabilitat intre timp?!"
Peste 300 de tineri moldoveni au fost antrenati de Wagner sa faca haos la Chisinau. Operatiunea, coordonata sub paravanul unui ONG cultural
George Simion si Gigi Becali deschid lista AUR la Camera Deputatilor in Bucuresti
David Cameron, declaratii la 15 ani de la moartea fiului sau: "Imi amintesc inca de baiatul frumos si zambitor pe care il tineam in poala"
Fiica Oanei Roman munceste si are salariu la doar 10 ani. Ce face Isabela cu banii castigati: "Am avut discutii cu ea ca nu trebuie sa se dea superioara"
Raport alarmant: omenirea dezechilibreaza ciclul apei pentru prima data in istorie. Criza ameninta 50% din productia globala de alimente
Europenii care calatoresc frecvent cu avionul ar putea achita o taxa de 100 de euro pentru fiecare zbor  
Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a pus la indoiala strategia UE de a incerca sa opreasca imigratia: "Cine o sa ne mai culeaga maslinele?"
Cum arata casa in care locuiesc Ioana Tufaru si familia ei, dupa ce au parasit garsoniera lui Gigi Becali? Suma lunara pe care o platesc drept chirie: "Ajungem undeva la…"