Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

ZF Tech Day. Comunicarea masiva a beneficiilor aduse de inteligenta artificiala (AI) genereaza frictiuni in negocierile dintre companiile de IT si clienti, care pun presiune pe preturi. ZF Tech Day. Comunicarea masiva a beneficiilor aduse de inteligenta artificiala (AI) genereaza frictiuni in negocierile dintre companiile de IT si clienti, care pun presiune pe preturi. "Am citit eu ca daca folositi AI-ul o sa aveti nevoie de 25 % mai putin oameni, mai putine zile/om si vreau si eu sa castig o parte din beneficiul adus de AI" (172) Actorii din Actorii din "Emily in Paris" demonteaza mitul culturii franceze vazuta prin clisee (153) Business Magazin. Ce se ascunde in spatele AI? Consumul de electricitate pentru a sustine inteligenta artificiala sau piata de criptomonede va exploda Business Magazin. Ce se ascunde in spatele AI? Consumul de electricitate pentru a sustine inteligenta artificiala sau piata de criptomonede va exploda (150) Incident in Marea Baltica. Sase aeronave militare rusesti, interceptate de avioane NATO Incident in Marea Baltica. Sase aeronave militare rusesti, interceptate de avioane NATO (150) ZF Investiti in Romania! Ionut Radu, Librex: Din 2021 am inceput sa forjam mai mult pe partea de editura si muncim ca 2024 sa fie primul an in care publicam 100 de titluri ZF Investiti in Romania! Ionut Radu, Librex: Din 2021 am inceput sa forjam mai mult pe partea de editura si muncim ca 2024 sa fie primul an in care publicam 100 de titluri (149) O racheta nucleara Sarmat a explodat in timpul testelor dintr-o mina din Rusia. Este al patrulea esec O racheta nucleara Sarmat a explodat in timpul testelor dintr-o mina din Rusia. Este al patrulea esec (148) Extrema dreapta, cotata cu sanse mari ca castige alegerile in landul german Brandenburg. De ce este scrutinul crucial pentru Olaf Scholz Extrema dreapta, cotata cu sanse mari ca castige alegerile in landul german Brandenburg. De ce este scrutinul crucial pentru Olaf Scholz (147) Plafonarea tarifelor RCA ramane in picioare pana la finalul anului. ASF a aprobat inca o prelungire si ne apropiem astfel de aproape 2 ani de tarife RCA plafonate Plafonarea tarifelor RCA ramane in picioare pana la finalul anului. ASF a aprobat inca o prelungire si ne apropiem astfel de aproape 2 ani de tarife RCA plafonate (146) Cand va fi dat in folosinta tunelul care va lega Europa de Africa. Proiectul ambitios a fost gandit acum 45 de ani Cand va fi dat in folosinta tunelul care va lega Europa de Africa. Proiectul ambitios a fost gandit acum 45 de ani (145) Accident cu patru raniti pe Transapuseana. Patru motociclete au fost implicate, iar circulatia este blocata Accident cu patru raniti pe Transapuseana. Patru motociclete au fost implicate, iar circulatia este blocata (144)

Ultimele cautari

Romania si Bulgaria readuc la viata un proiect colosal inceput in perioada comunista. Comisia Europeana si-a dat acceptul

publicat 2024-09-23 08:45:08 (Click)

Romania si Bulgaria readuc la viata un proiect colosal inceput in perioada comunista. Comisia Europeana si-a dat acceptul Un ambitios proiect hidroenergetic, inceput in anii '80 pe Dunare si abandonat pentru mai multe decenii, este readus la viata de Romania si Bulgaria. Constructia hidrocentralei Turnu Magurele-Nicopole, cu o capacitate estimata de 840 MW, a fost recent aprobata de Comisia Europeana

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Este complet interzis pentru romanii care stau la bloc si au geamuri si balcoane. Amenda este uriasa
Emily Burghelea a agonizat sase zile in spital cu pneumonie! "Toti avem traumele noastre cu spitalele din Romania" Cand se intoarce la lucru?
Explorarea peptidelor intestinale: Implicatiile lor speculate in cercetare
Care sunt secretele din casnicia lui Smiley cu Gina Pistol. Cum depasesc momentele dificile din relatie: "Eu sunt cea care dramatizeaza"
Laura Cosoi, intr-o forma de zile mari dupa cea de-a patra sarcina. "Nu mananc seara, fac exercitii de respiratie"
Care erau filmele preferate ale sotilor Ceausescu. Detaliul mai putin stiut despre cei doi: "Aveau o sala de cinema...nu intra nimeni cu ei"
Recunosti fetita din imagine? Acum e vedeta si a fost cea mai cunoscuta si controversata amanta din Romania
Se anunta doua minivacante la sfarsit de an pentru romani. Una dintre acestea ar putea fi de o saptamana
Plusurile si minusurile candidatilor la alegerile prezidentiale 2024! Analiza realizata de politologul Cristian Pirvulescu, in exclusivitate pentru Click!
Indicatorul rutier care iti aduce o amenda colosala daca nu il respecti. Multi soferi il ignora cu desavarsire
Se dezvolta autostrada care va conecta Bucurestiul de Chisinau, realizand astfel "mica unire". Vom avea acces direct intre cele doua orase.
Ce trebuie sa faci pentru ca sa rodeasca pana toamna tarziu castravetii. Secretul gradinarilor de nota 10
Ce origini are Maia Morgenstern. Detaliul mai putin cunoscut despre marea actrita
Unul dintre cei mai importanti poeti a tuturor timpurilor si-a pierdut mintile la patru zile dupa casatorie: "Un sfert de veac intre eroare si luciditate"
Doua tipuri de carne pe care trebuie sa le consumi ce te vor ajuta sa dormi mai repede si sa n-ai parte de insomnii. Secretul din farfurie pentru un somn bun