Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Horoscop 9 octombrie 2024. Capricornii ar fi bine sa retina ca perioada urmatoare ar putea fi ceva mai complicata in sfera sanatatii Horoscop 9 octombrie 2024. Capricornii ar fi bine sa retina ca perioada urmatoare ar putea fi ceva mai complicata in sfera sanatatii (358) Uraganul Milton, un avertisment al schimbarilor climatice? Uraganul Milton, un avertisment al schimbarilor climatice? (342) Restaurantele unde platesti doar 2 lei pe un snitel si 1 leu pe o supa. Se poate comanda si online Restaurantele unde platesti doar 2 lei pe un snitel si 1 leu pe o supa. Se poate comanda si online (294) Chimcomplex, cea mai mare companie industriala antreprenoriala, este in discutii pentru o potentiala achizitie a Azomures, principalul producator local de ingrasaminte pentru agricultura. Profit net de 35 mil. lei pentru Chimcomplex in S1/2024, minus 29%. Azomures a trecut pe pierdere de 76 mil. lei anul trecut Chimcomplex, cea mai mare companie industriala antreprenoriala, este in discutii pentru o potentiala achizitie a Azomures, principalul producator local de ingrasaminte pentru agricultura. Profit net de 35 mil. lei pentru Chimcomplex in S1/2024, minus 29%. Azomures a trecut pe pierdere de 76 mil. lei anul trecut (260) Dupa un an de Capitala Culturala Europeana, Timisoara inca nu resimte efectele. Gradul mediu de ocupare al hotelurilor a fost de minus 13% in prima parte a acestui an Dupa un an de Capitala Culturala Europeana, Timisoara inca nu resimte efectele. Gradul mediu de ocupare al hotelurilor a fost de minus 13% in prima parte a acestui an (248) Bursa scade abrupt marti dupa cea mai buna sedinta din septembrie 2023 incoace: indicele BET pierde 1,3%, tras in jos de actiunile Bancii Transilvania, Petrom, BRD Bursa scade abrupt marti dupa cea mai buna sedinta din septembrie 2023 incoace: indicele BET pierde 1,3%, tras in jos de actiunile Bancii Transilvania, Petrom, BRD (185) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Dragos Mesaros, Goldring: Companiile mari si cele din BET stau destul de bine din punctul de vedere al bugetelor. Unele au surprins placut in T2 ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Dragos Mesaros, Goldring: Companiile mari si cele din BET stau destul de bine din punctul de vedere al bugetelor. Unele au surprins placut in T2 (176) Muzeul National de Arta Timisoara, primul muzeu de arta din Romania finalist la Gala Muzeul National de Arta Timisoara, primul muzeu de arta din Romania finalist la Gala "Art Museum Awards 2024" (176) Disputa intre fizioterapeuti si medicii de recuperare medicala. Si unii si ceilalti spun ca afectati vor fi pacientii Disputa intre fizioterapeuti si medicii de recuperare medicala. Si unii si ceilalti spun ca afectati vor fi pacientii (165) Societatea civila si specialistii cer ca statul sa-si schimbe radical abordarea fata de patrimoniul cultural Societatea civila si specialistii cer ca statul sa-si schimbe radical abordarea fata de patrimoniul cultural (160)

Ultimele cautari

Roxana Anghel a devenit cetatean de onoare al orasului Siret

publicat 2024-10-09 11:45:03 (Bursa)

Roxana Anghel a devenit cetatean de onoare al orasului Siret Roxana Anghel, campioana si vicecampioana olimpica la canotaj, a devenit, miercuri, cetatean de onoare al orasului Siret.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Bursa:
VIDEO Ce asteapta romanii de la banci - rate corecte, empatie si transparenta
PSD propune limitarea la 10% a avansului pentru cumpararea de imobile construite de dezvoltatori
USR: Proiectul 'Casa de Comert Unirea', dovada clara pentru 'jaful public'
Perchezitii domiciliare in Constanta pentru savarsirea infractiunilor de trafic de persoane
Procurorii DIICOT investigheaza afacerea Nordis Group
Pluxee Romania, parteneriat de succes in studiul 'Workplace for all. Harta motivatiei intergenerationale la locul de munca' cu Ipsos Romania.
Fondurile de pensii private ating maxime istorice
UNIFARM SI CONFINDUSTRIA, Protocol de cooperare strategic
Lidl Romania investeste 2,65 milioane de lei in programul Teach for Romania
Stadionul echipei Atletico Madrid isi schimba din nou numele
Academia de fotbal a FC Barcelona in Bucuresti a fost inaugurata
Presedintele Klaus Iohannis, mesaj catre generatiile viitoare de Ziua Nationala a Victimelor Holocaustului
BNR a aprobat ieri punerea in functie a noului Director General Intesa Sanpaolo Bank Romania
Zeci de perchezitii DNA la Casa de Comert Unirea, companie infiintata de Liviu Dragnea si Petre Daea
Furnizorii privati sustin plafonarea pretului la gaze si energie