Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Runda #2 a grupei din Europa League » 18 meciuri se joaca in aceasta seara

publicat 2024-10-03 17:00:08 (Gazeta Sporturilor)

Runda #2 a grupei din Europa League » 18 meciuri se joaca in aceasta seara Astazi se joaca cele 18 partide ale rundei #2 a grupei din Europa League. Primele 9 meciuri incep la 19:45, iar celelalte 9 la 22:00. Toate partidele vor fi liveTEXT pe GSP.ro. Primele 8 echipe din grupa de Europa League se califica direct in optimile de finala, in timp ce locurile 9-24 vor disputa un baraj pentru accederea in optimi;Ultimele 12 echipe, care se vor clasa pe locurile 25-36 la finalul fazei grupei, vor parasi definitiv competitiile europene, nu vor retrograda in ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Decizia luata de Ange Postecoglou dupa suspendarea lui Radu Dragusin: "Avem cateva optiuni"
"Rangers l-ar putea ceda pe Ianis Hagi la FCSB" » Ipoteza socanta in presa scotiana
FCSB, deplasare grea in infernul de la Salonic » Analizam PAOK - FCSB la GSP Live, cu Raul Rusescu
Scandalul continua! Fita Lovin avertizeaza dupa blocarea rentelor viagere: "Daca nu fac ceva, vom cere in instanta despagubiri si dobanzi la sumele pe care nu le-am primit in ultimii 7 ani!"
Clubul din Romania, in prag de colaps! NU se prezinta la urmatorul meci: "Nu au mai vrut sa dea bani"
Gestul lui Gigi Becali, laudat de un rival din Superliga: "Sa speram ca le va purta noroc, nu inteleg de ce nu o face mai des"
George Cosac despre revenirea Simonei Halep: "Sunt convins ca va reusi sa obtina performante mult mai bune"
"Steaua, campioana Europei, vine pe Toumba" » Grecii, descriere controversata, cu 4 ore inainte de PAOK - FCSB
Schimbari masive la Parma » Dennis Man, afectat direct de planurile lui Fabio Pecchia
EXCLUSIV Mircea Geoana vs Traian Basescu: "A fost un moment in care parca ti-a cazut cerul pe tine! Au trecut ani pana cand sa cicatrizez acel moment"
EXCLUSIV "Trebuie sa o ajute statul pe CSA Steaua?" » Mircea Geoana: "As prefera ca banii publici sa mearga catre sportul de masa si catre comunitatile sarace"
EXCLUSIV "Povestea cu Sorin Ovidiu Vantu a fost o greseala?" » Mircea Geoana: "A fost un moment pe care puteam sa-l evit. In mod clar a fost o eroare"
Ce se va intampla inainte de PAOK - FCSB » UEFA si-a dat acordul
Nintendo a inchis unul dintre cele mai mari emulatoare de Switch din lume Dupa ce a fost contactat de Nintendo, creatorul original al Ryujinx a inchis emulatorul Switch
Se pare ca scurgerile de informatii despre GTA 6 sunt legitime, dupa ce Take-Two a aplicat sanctiuni pentru drepturi de autor impotriva YouTuberilor care discuta despre aceste informatii