Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Sabau viseaza cu ochii deschisi: "Aratam ca o echipa de pe primul loc!"

publicat 2024-10-19 00:15:14 (Gazeta Sporturilor)

Sabau viseaza cu ochii deschisi: U Cluj - Otelul 2-0. Ioan Ovidiu Sabau (56 de ani), tehnicianul gazdelor, a oferit prima reactie dupa acest succes. "Studentii" si-au consolidat pozitia de lider si viseaza cu ochii deschisi.Antrenorul a avut numai cuvinte de lauda la adresa jucatorilor sai la flash-interviu. Sabau, dupa U Cluj - Otelul 2-0: "Obiectivul este play-off-ul"Desi este lider detasat cu U Cluj, Sabau a explicat faptul ca obiectivul echipei sale este play-off-ul. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Sepsi - UTA, duel care promite in inima Covasnei » Echipele pregatite de Suciu si Rednic + Favorita caselor de pariuri
Ambasadorul Spaniei in Romania, fata in fata cu GSP intr-un interviu eveniment: "Stiu cateva anecdote care arata cum e Nadal" + "Profilul lui public contrasteaza cu cel al lui Nastase"
Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay
Steaua Rosie - Barcelona, derby-ul Euroligii de baschet, s-a jucat intr-o atmosfera imposibil de descris in cuvinte » Bine ca exista imaginile!
Recordmanul fotbalului mondial ramane si cu cel mai mare venit anual » Leo Messi a castigat de peste doua ori mai putin!
"Un paradox in continuare / FC Gazde joaca in deplasare" sau "In Europa ati iesit din anonimat / Doar ca ne sunteti rivali in campionat" » Cele mai tari 100 mesaje afisate la Dinamo - FCSB
Dorinel Munteanu: "Am gandit cu inima, dar acum a venit momentul sa iau decizia corecta!" + Iures la Cluj: "Daca spun mai multe, voi fi chemat la Comisii"
Ilie Dumitrescu n-a mai suportat si i-a transmis un mesaj in direct lui Dorinel Munteanu: "De unde pana unde?! Sustin ce spun!"
Povestile lui Giani Kirita despre "eternul derby": "Eram ca niste «caini turbati»" + Pe cine mizeaza fostul dinamovist
Un baschetbalist de la U-BT Cluj-Napoca a fost convocat la nationala Frantei » Prima reactie: "De-abia asteptam sa fac parte din acest grup"
Revolutie in Premier League! Regula noua impotriva tragerilor de timp
Valeriu Iftime o ataca pe Elisabeta Lipa, pusa in capul listei PSD
Schimbare radicala inainte de Dinamo - FCSB » Se intampla dupa 8 ani!
Simona Halep si Jannik Sinner reprezinta subiectul zilei in Gazzetta dello Sport » Italienii explica diferenta dintre cele doua cazuri de dopaj
Finantatorul din Superliga si consilierii locali, razboi total cu Elisabeta Lipa, pusa in capul listei PSD: "V-au refuzat alte filiale si ati ajuns la noi?!"