Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Scotienii l-au tavalit pe "antrenorul din jilt al Stelei": "Becali, nebunul cu gura mare"

publicat 2024-10-25 10:45:21 (Gazeta Sporturilor)

Scotienii l-au tavalit pe Ziarele scotiene nu l-au iertat pe Gigi Becali, patronul FCSB, pentru declaratiile deplasate facute inaintea meciului pierdut in fata lui Rangers (0-4).Cine rade la urma rade mai bine. Scotienii n-au uitat proverbul si, dupa Rangers - FCSB (4-0), i-au platit-o cu varf si indesat lui Gigi Becali, care facuse show pe seama echipei lui Ianis Hagi inaintea meciului de pe Ibrox Park. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
GSP Live » Leo Grozavu despre posibilitatea de a prelua pe FC Hermannstadt daca Maldarasanu va fi demis: "Nu are rost sa discutam"
"Fara imagini, fara placi comemorative, fara busturi" » Elvetienii remarca dezinteresul total al organizatorilor turneului de la Basel fata de Roger Federer
Adi Ilie nu a inteles strategia lui Gigi Becali cu Rangers: "Mai bine le dadeam primele 45 de minute, ma asteptam la Chiriches in alta pozitie"
Partenera titularului de la Rapid a castigat premiul pentru cel mai bun podcast: "Wow! Imi place atat de mult meseria mea"
GSP Live » Leo Grozavu despre meciul facut de Malcolm Edjouma cu Rangers: "A fost din alt film. Nu a facut nimic bine"
Dinamovistul care se gandeste doar la Hermannstadt, nu si la urmatorul Derby de Romania: "I-am vazut putin aseara, apoi am avut alte lucruri de facut acasa"
Zeljko Kopic stie ce a gresit Dinamo cu FCSB si pune presiune pe jucatori: "Gata!"
Malcom Edjouma, facut praf de un antrenor roman: "A fost din alt film. Nu a facut nimic bine"
Raul Oprut, declaratii inaintea duelului cu fosta sa echipa, FC Hermannstadt: "Un meci special pentru mine. Ma intorc pe teren in care am debutat in fotbal"
Larisa Iordache, interviu sincer ca o carte deschisa: "Ce-as schimba in viata mea? Sa petrec mai mult timp cu mama!"
LA Clippers, zguduita de un proces inaintat de antrenorul personal al lui Kawhi Leonard » Trupa din NBA ar fi tratat superficial accidentarile superstarului american
Larisa Iordache, interviu sincer ca o carte deschisa: "Ce-as schimba in viata mea? Sa petrec mai mult timp cu mama!" » Totul despre fetita si sotul ei: "Nu eram sigura ca il pot iubi exact cat el merita!"
Mourinho rade de arbitrul care l-a eliminat: "De-aia este cel mai bun"
Becali si-a continuat tirada dupa meciul cu Rangers: "Baga trei kg de muschi pe tine, tu esti furnicuta. Toata vina o are doar el" » Patronul a anuntat echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo din Cupa
De fapt, cu ce a gresit Becali?