Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Show canicular la 3x3 Sport Arena Streetball! Peste doua mii de participanti, 250 de premii si momente speciale

publicat 2024-06-24 23:15:05 (Gazeta Sporturilor)

Show canicular la 3x3 Sport Arena Streetball! Peste doua mii de participanti, 250 de premii si momente speciale Caldura excesiva din weekend a pus la grea incercare participantii la cea de-a treia etapa a circuitului national de baschet 3x3 Sport Arena Streetball. Peste 400 de jucatori au jucat, de vineri pana duminica, in 190 de meciuri, pe terenurile din Universitatea Politehnica BucurestiIn finala categoriei Open Masculin, Agro Squad 2 s-a impus cu 19-17 in fata echipei Mamaia Boyz, iar Marc Mitrica, jucatorul celor de la Agro Squad, si-a luat o binemeritata revansa dupa ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
In cautarea spionului din vestiar, Luciano Spalletti a sunat un ziarist la ora 2 noaptea! Ce motiv a invocat selectionerul Italiei si cum s-a terminat polemica
Cariera Ralucai Olaru in zece imagini inedite » Romanca si-a anuntat retragerea din tenis
Cum iti poate imbunatati smartwatch-ul performantele sportive
"Asa ceva n-a existat niciodata, la nicio generatie!" » Legenda Stelei stie detaliul care i-a transformat pe "tricolori": "De aici vin toate"
Dinamo si-a adus mijlocas din Liga 2! A 7-a mutare a verii pentru "caini"
Brazilianul Ronaldo schimba sportul: "Fotbalul de astazi a devenit mult prea plictisitor. Nu mai rezist sa vad un meci intreg, prefer sa ma uit cinci ore la tenis!"
Meciul zilei » Elvetia - Italia in optimele Euro 2024
Meciul zilei » Germania - Danemarca in optimele Euro 2024
Meciul zilei » Anglia - Slovacia in optimele Euro 2024
Meciul zilei » Spania - Georgia in optimele Euro 2024
Cota nebuna » Elvetia - Italia
Capitanul Van Dijk, ridiculizat la televiziunea de stat: "Si matusa mea ar putea organiza mai bine apararea Olandei! Peste zece ani nimeni nu-si va aminti de Virgil"
Ioan Hora a semnat cu o echipa de traditie! Primele declaratii ale fostului golgeter din prima liga: "Am zis ca nu ma las de fotbal pana nu joc si aici"
"Sa ma ierte ca spun asta" » Ladislau Boloni, verdict transant despre prestatia lui Ianis Hagi la EURO 2024: "Chiar daca e baiatul lui Gica..."
Taxi drift la cea de-a doua editie DROPDOWN, pe 29 si 30 iunie, la Romexpo