Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

ZF Tech Day. Comunicarea masiva a beneficiilor aduse de inteligenta artificiala (AI) genereaza frictiuni in negocierile dintre companiile de IT si clienti, care pun presiune pe preturi. ZF Tech Day. Comunicarea masiva a beneficiilor aduse de inteligenta artificiala (AI) genereaza frictiuni in negocierile dintre companiile de IT si clienti, care pun presiune pe preturi. "Am citit eu ca daca folositi AI-ul o sa aveti nevoie de 25 % mai putin oameni, mai putine zile/om si vreau si eu sa castig o parte din beneficiul adus de AI" (181) Actorii din Actorii din "Emily in Paris" demonteaza mitul culturii franceze vazuta prin clisee (161) Incident in Marea Baltica. Sase aeronave militare rusesti, interceptate de avioane NATO Incident in Marea Baltica. Sase aeronave militare rusesti, interceptate de avioane NATO (157) Business Magazin. Ce se ascunde in spatele AI? Consumul de electricitate pentru a sustine inteligenta artificiala sau piata de criptomonede va exploda Business Magazin. Ce se ascunde in spatele AI? Consumul de electricitate pentru a sustine inteligenta artificiala sau piata de criptomonede va exploda (156) ZF Investiti in Romania! Ionut Radu, Librex: Din 2021 am inceput sa forjam mai mult pe partea de editura si muncim ca 2024 sa fie primul an in care publicam 100 de titluri ZF Investiti in Romania! Ionut Radu, Librex: Din 2021 am inceput sa forjam mai mult pe partea de editura si muncim ca 2024 sa fie primul an in care publicam 100 de titluri (156) O racheta nucleara Sarmat a explodat in timpul testelor dintr-o mina din Rusia. Este al patrulea esec O racheta nucleara Sarmat a explodat in timpul testelor dintr-o mina din Rusia. Este al patrulea esec (155) Plafonarea tarifelor RCA ramane in picioare pana la finalul anului. ASF a aprobat inca o prelungire si ne apropiem astfel de aproape 2 ani de tarife RCA plafonate Plafonarea tarifelor RCA ramane in picioare pana la finalul anului. ASF a aprobat inca o prelungire si ne apropiem astfel de aproape 2 ani de tarife RCA plafonate (154) Extrema dreapta, cotata cu sanse mari ca castige alegerile in landul german Brandenburg. De ce este scrutinul crucial pentru Olaf Scholz Extrema dreapta, cotata cu sanse mari ca castige alegerile in landul german Brandenburg. De ce este scrutinul crucial pentru Olaf Scholz (153) Cand va fi dat in folosinta tunelul care va lega Europa de Africa. Proiectul ambitios a fost gandit acum 45 de ani Cand va fi dat in folosinta tunelul care va lega Europa de Africa. Proiectul ambitios a fost gandit acum 45 de ani (151) Accident cu patru raniti pe Transapuseana. Patru motociclete au fost implicate, iar circulatia este blocata Accident cu patru raniti pe Transapuseana. Patru motociclete au fost implicate, iar circulatia este blocata (151)

Ultimele cautari

Trei zodii care se bucura de noroc si abundenta in aceasta saptamana

publicat 2024-09-23 12:15:02 (Adevarul)

Trei zodii care se bucura de noroc si abundenta in aceasta saptamana Saptamana 23 - 29 septembrie 2024 aduce rasturnari dramatice de situatie, insa trei semne zodiacale vor avea parte de noroc si abundenta.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Atuurile si dezavantajele candidatilor la alegerile prezidentiale. Cristian Pirvulescu: "un pluton de biciclisti care pedaleaza spre final"
Mircea Lucescu a dezvaluit cele trei lucruri la care a visat inca din copilarie
15 persoane si-au pierdut viata pe munte in luna august: "Numarul de accidente creste ingrijorator"
Rectificarea bugetara, aprobata de Guvern. Marcel Ciolacu: Deficitul este sustenabil. 84% merge in zona de investitii
Björn Ulvaeus, membru al formatiei ABBA, s-a casatorit la 79 de ani, pentru a treia oara
Razboaiele genereaza superbacterii rezistente la antibioticele standard. "Oamenii nu inteleg ca asta va afecta intreaga lume"
PSD nu voteaza legea care ii permite lui Iohannis sa candideze la alegerile prezidentiale. Ciolacu: "Nu e o prioritate"
Dezvaluirile unei avocate care a trecut prin moarte clinica in timpul unei operatii. "Experienta mea a fost total diferita fata de ceea ce m-a invatat Biserica"
Cum a fost gasit un copil rapit dintr-un parc in urma cu 73 de ani, dupa sapte decenii de cautare
Radu Oprea, ministrul Economiei: reindustrializarea, o necesitate, dar si o sansa pentru Romania
Directiva UE care ameninta accesul la medicamente esentiale. APMGR cere amanarea pentru a proteja pacientii
Patru tineri din Buzau au fost amendati dupa ce au furat mireasa. Barbatii aveau arme de jucarie
Si eroii au nevoie de ajutor. Solidaritate pentru George, pompierul care a evacuat victimele surprinse de viitura, in timp ce casa lui era distrusa
Netanyahu cantareste un plan propus de generali in rezerva pentru a sili Hamas sa elibereze ostaticii
Protest in Piata Victoriei: ciobanii cer interzicerea eutanasierii oilor