Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Gebrüder Weiss ajunge la noua hub-uri logistice in Romania dupa deschiderea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucurestiului in urma unei investitii de 20 mil. euro Gebrüder Weiss ajunge la noua hub-uri logistice in Romania dupa deschiderea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucurestiului in urma unei investitii de 20 mil. euro (1611) 3 zodii incep o perioada fericita pe 20 septembrie 2024 3 zodii incep o perioada fericita pe 20 septembrie 2024 (186) 20-22 septembrie: ARCUB celebreaza Zilele Bucurestiului cu o varietate de manifestari culturale, de la concerte live si spectacole de teatru, la expozitii si activitati interactive 20-22 septembrie: ARCUB celebreaza Zilele Bucurestiului cu o varietate de manifestari culturale, de la concerte live si spectacole de teatru, la expozitii si activitati interactive (175) Cafenelele ar putea deveni un business de lux. Pretul cafelei, aproape de maximul istoric Cafenelele ar putea deveni un business de lux. Pretul cafelei, aproape de maximul istoric (172) "E un razboi rece!" » Dezbatere GSP despre rivalitatea soferi - motociclisti si parerea unui expert: "Nu suntem chiar atat de nenorociti!" + Care-i treaba cu "lane splitting" (172) Producatorul de anvelope Nokian inaugureaza fabrica de la Oradea, cu o valoare de 650 mil. euro, fiind cea mai mare investitie in productie din ultimii ani Producatorul de anvelope Nokian inaugureaza fabrica de la Oradea, cu o valoare de 650 mil. euro, fiind cea mai mare investitie in productie din ultimii ani (169) Austriecii care detin producatorul de placi ceramice Sanex din Cluj vor sa faca o fabrica noua in acelasi judet, cu o investitie de 700 mil. lei, pentru care au aplicat la finantare prin ConstructPlus Austriecii care detin producatorul de placi ceramice Sanex din Cluj vor sa faca o fabrica noua in acelasi judet, cu o investitie de 700 mil. lei, pentru care au aplicat la finantare prin ConstructPlus (168) ZF Live. Charles Nakouzi, CFA, wealth manager: Romania are foarte mult potential. Sunt foarte multe familii care au facut si fac bani din business, iar ele au nevoie de optiuni, astfel incat sa-si protejeze banii si afacerile ZF Live. Charles Nakouzi, CFA, wealth manager: Romania are foarte mult potential. Sunt foarte multe familii care au facut si fac bani din business, iar ele au nevoie de optiuni, astfel incat sa-si protejeze banii si afacerile (162) Cum ne afecteaza toamna. Solutii simple si la indemana pentru a combate efectele negative Cum ne afecteaza toamna. Solutii simple si la indemana pentru a combate efectele negative (161) Europa salvata de o betie crunta. Imparatul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfata cu o fantana de alcool Europa salvata de o betie crunta. Imparatul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfata cu o fantana de alcool (159)

Ultimele cautari

Ucraina interzice Telegram din cauza temerilor legate de spionajul rusesc

publicat 2024-09-20 19:00:08 (Go4IT)

Ucraina interzice Telegram din cauza temerilor legate de spionajul rusesc Intr-o miscare care a starnit dezbateri aprinse, Ucraina a anuntat interzicerea utilizarii aplicatiei de mesagerie Telegram pe dispozitivele oficiale ale personalului militar, functionarilor de stat si lucratorilor din infrastructura critica. Decizia, luata de Consiliul National […]Articolul Ucraina interzice Telegram din cauza temerilor legate de spionajul rusesc apare prima data in Go4IT.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Go4IT:
Probleme majore cu macOS Sequoia: Au fost afectate mai multe solutii de securitate cibernetica
Acestea sunt telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabila Android 15
OnePlus 13: Primul flagship cu Snapdragon 8 Gen 4 si pana la 24 GB RAM
Seria de smartwatch-uri HUAWEI Watch GT 5, disponibila in Romania: Functii si preturi
Smart TV Samsung - O optiune sub 1000 de lei, disponibila la Auchan
Porsche Design si AOC lanseaza noul monitor de gaming ultra-wide PD34
Decizie care-i va supara pe multi: YouTube introduce si mai multe reclame
WhatsApp pentru Android: Vom putea sa personalizam fiecare conversatie cu diferite teme si culori
Intel Lunar Lake: Aproape 24 de ore de autonomie a bateriei. A depasit Apple MacBook M3
Review HUAWEI Watch GT 5: Smartwatch elegant cu tastatura integrata si sistemul inovator TruSense
Moto G75: Noi imagini dezvaluie designul telefonului midrange de la Motorola
Apple, acuzat de practici anticoncurentiale in Europa pentru taxarea serviciilor de streaming muzical
Logitech G a lansat noi produse: tastaturile G915 X si PRO X TKL RAPID, alaturi de mouse-ul PRO 2 LIGHTSPEED. Cat costa acestea in Romania
Bug major in aplicatia de mesagerie inclusa in iOS 18. Cum se manifesta si ce solutii exista
Zvon: Aceasta ar urma sa fie data de lansare pentru Android 15