Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Pe cine au trimis italienii ca sef la Intesa Sanpaolo Romania, care a preluat First Bank de la J.C. Flowers din SUA? Alessio Cioni, care si-a inceput cariera bancara in urma cu 25 de ani la New York, la sucursala Intesa Sanpaolo de acolo, devine sef al Intesa Sanpaolo Romania. Pe cine au trimis italienii ca sef la Intesa Sanpaolo Romania, care a preluat First Bank de la J.C. Flowers din SUA? Alessio Cioni, care si-a inceput cariera bancara in urma cu 25 de ani la New York, la sucursala Intesa Sanpaolo de acolo, devine sef al Intesa Sanpaolo Romania. "Este un moment interesant pentru industria bancara din Romania" (463) Pe ce continent au trait cele mai vechi pasari de prada, contemporane cu T-Rex Pe ce continent au trait cele mai vechi pasari de prada, contemporane cu T-Rex (440) Afaceri de la Zero. A pornit de la a fi contabil in magazinele parintilor si a ajuns la propria sa firma, cu 20 de angajati. Cosmin Dumitrascu, ABS Group: Orice antreprenor trebuie sa stie Codul muncii, Legea contabilitatii si Codul fiscal Afaceri de la Zero. A pornit de la a fi contabil in magazinele parintilor si a ajuns la propria sa firma, cu 20 de angajati. Cosmin Dumitrascu, ABS Group: Orice antreprenor trebuie sa stie Codul muncii, Legea contabilitatii si Codul fiscal (436) "Semnele vitale ale Pamantului" au atins valori alarmante. "Viitorul umanitatii atarna de un fir de par", avertizeaza expertii (397) Componentele cele mai importante ale unui laptop Componentele cele mai importante ale unui laptop (305) Un tratament deja existent ar putea incetini progresia bolii Parkinson Un tratament deja existent ar putea incetini progresia bolii Parkinson (247) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Raluca Voicu, Franchwise: Antreprenorii privesc expansiunea internationala mai responsabil. Nu merg cu cate o unitate in 50 de tari, prefera sa deschida cate 10 in cinci tari. E mai optim ca profitabilitate si vizibilitate ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Raluca Voicu, Franchwise: Antreprenorii privesc expansiunea internationala mai responsabil. Nu merg cu cate o unitate in 50 de tari, prefera sa deschida cate 10 in cinci tari. E mai optim ca profitabilitate si vizibilitate (243) Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Politia de proximitate Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Politia de proximitate (219) Armele nucleare vor deveni desuete, prezice un savant ucrainean Armele nucleare vor deveni desuete, prezice un savant ucrainean (210) Pretul locuintelor ar putea creste mai rapid decat salariile: s-a creat o portita optima cumparatorilor Pretul locuintelor ar putea creste mai rapid decat salariile: s-a creat o portita optima cumparatorilor (206)

Ultimele cautari

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Romania, lasata in paragina. E plina de istorie si arata superb, dar azi a ramas doar o ruina

publicat 2024-10-10 19:30:05 (Click)

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Romania, lasata in paragina. E plina de istorie si arata superb, dar azi a ramas doar o ruina La numai cateva sute de metri de Castelul Corvinilor se afla o cladire care, candva, era superba si plina de viata. Din pacate, astazi, aceasta comoara arhitecturala a anilor 1930 este un lac parasit, care aminteste mai mult de un film horror decat de scoala care era odata.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Horoscop joi, 11 octombrie. Sectorul legat de banii altora, taxe si datorii e accentuat pentru un nativ
Romanii vor putea ajunge intr-o destinatie de vis in numai 40 de minute! Este locul perfect pentru vacanta de iarna
Laura Cosoi, aparitie indrazneata la avanpremiera "Retreat Vama Veche". Actrita, pusa la zid din cauza tinutei: "Ai fost respectata pana acum!"
Marcel Pavel, rasfatat de sotie cu deliciosul preparat rusesc "shuba": "E pe baza de sfecla rosie". Secretul casniciei de 32 de ani: "Ea e echilibrul!"
Capitanul nationalei Spaniei, in plina lupta cu depresia si atacurile de panica
Reactii dupa anuntul retragerii lui Nadal. Omagii aduse de Federer si Kyrgios
Pisicile care au salvat Muzeul Golesti. Cladirea era amenintata de soareci
Ce romantic e Bordea! Dovada ca e topit dupa noua iubita. FOTO
Cel mai nebunesc loc in care Adrian Minune a facut dragoste: "Eu m-am urcat cu picioarele"
Marmelada de mure, reteta din anul 1938. Asa o pregateau bunicii nostri si era un desert de vis
Satul misterios din Romania care nu aparea pe harta. De ce a fost abandonat cu decenii in urma
Radu Valcan, intre "Retreat Vama Veche" si "Insula Iubirii"! Cum si-a sarbatorit sotia, pe Adela Popescu! "A fost un fenomen!"
Schimbarea importanta pe care romanii o vor observa in magazine! Ce eticheta va fi pusa pe produsele vandute in tara
Ben, uite ce-ai pierdut! Jennifer Lopez, topless dupa divort: "Despartirea aproape ca m-a distrus"
Tablou de Monet furat de nazisti in 1940, recuperat in 2024! Cum a fost posibil