Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Pe cine au trimis italienii ca sef la Intesa Sanpaolo Romania, care a preluat First Bank de la J.C. Flowers din SUA? Alessio Cioni, care si-a inceput cariera bancara in urma cu 25 de ani la New York, la sucursala Intesa Sanpaolo de acolo, devine sef al Intesa Sanpaolo Romania. Pe cine au trimis italienii ca sef la Intesa Sanpaolo Romania, care a preluat First Bank de la J.C. Flowers din SUA? Alessio Cioni, care si-a inceput cariera bancara in urma cu 25 de ani la New York, la sucursala Intesa Sanpaolo de acolo, devine sef al Intesa Sanpaolo Romania. "Este un moment interesant pentru industria bancara din Romania" (419) Pe ce continent au trait cele mai vechi pasari de prada, contemporane cu T-Rex Pe ce continent au trait cele mai vechi pasari de prada, contemporane cu T-Rex (395) Afaceri de la Zero. A pornit de la a fi contabil in magazinele parintilor si a ajuns la propria sa firma, cu 20 de angajati. Cosmin Dumitrascu, ABS Group: Orice antreprenor trebuie sa stie Codul muncii, Legea contabilitatii si Codul fiscal Afaceri de la Zero. A pornit de la a fi contabil in magazinele parintilor si a ajuns la propria sa firma, cu 20 de angajati. Cosmin Dumitrascu, ABS Group: Orice antreprenor trebuie sa stie Codul muncii, Legea contabilitatii si Codul fiscal (388) "Semnele vitale ale Pamantului" au atins valori alarmante. "Viitorul umanitatii atarna de un fir de par", avertizeaza expertii (351) Componentele cele mai importante ale unui laptop Componentele cele mai importante ale unui laptop (269) Un tratament deja existent ar putea incetini progresia bolii Parkinson Un tratament deja existent ar putea incetini progresia bolii Parkinson (228) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Raluca Voicu, Franchwise: Antreprenorii privesc expansiunea internationala mai responsabil. Nu merg cu cate o unitate in 50 de tari, prefera sa deschida cate 10 in cinci tari. E mai optim ca profitabilitate si vizibilitate ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Raluca Voicu, Franchwise: Antreprenorii privesc expansiunea internationala mai responsabil. Nu merg cu cate o unitate in 50 de tari, prefera sa deschida cate 10 in cinci tari. E mai optim ca profitabilitate si vizibilitate (222) Armele nucleare vor deveni desuete, prezice un savant ucrainean Armele nucleare vor deveni desuete, prezice un savant ucrainean (199) Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Politia de proximitate Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Politia de proximitate (199) Pretul locuintelor ar putea creste mai rapid decat salariile: s-a creat o portita optima cumparatorilor Pretul locuintelor ar putea creste mai rapid decat salariile: s-a creat o portita optima cumparatorilor (194)

Ultimele cautari

UNTOLD X: 7-10 august 2025- O editie aniversara legendara: abonamente disponibile din 10 octombrie

publicat 2024-10-10 14:15:09 (Click)

UNTOLD X: 7-10 august 2025- O editie aniversara legendara: abonamente disponibile din 10 octombrie UNTOLD, festivalul care ocupa locul 3 in topul celor mai mari evenimente muzicale din lume, se pregateste sa scrie istorie in 2025 cu o editie aniversara memorabila, care va avea loc in perioada 7-10 august.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Click:
Ben, uite ce-ai pierdut! Jennifer Lopez, topless dupa divort: "Despartirea aproape ca m-a distrus"
Tablou de Monet furat de nazisti in 1940, recuperat in 2024! Cum a fost posibil
Daca gasesti in 8 secunde iepurele ascuns in imagine, esti un adevarat geniu! Testul suprem doar pentru cei cu ochi de vultur
Prima reactie a familiei, dupa vestea soc a jucatorului gasit mort in piscina
De ce joaca oamenii la loto? Psihologia din spatele acestei forme de divertisment
Silviu Biris, absolvent de Teologie, crede ca romanii exagereaza cu pomenile: "Daca taticu' a murit alcoolic, nu impartim bautura si tigari pentru sufletul lui"
Iulia Vantur a stralucit la un eveniment important din Abu Dhabi. Actrita a atras toate privirile: "Mi-ai cucerit inima"
Ai cont sau card la Banca Transilvania? O aplicatie noua ofera un super avantaj clientilor, insa putini stiu de ea
Alimentul adorat de romani care creste riscul de cancer. Dr. Virgiliu Stroescu: "Din 100 de oameni, 40 au..."
Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe Pamant. Au inregistrat temperaturi de peste 50 de grade Celsius
Cat costa cea mai noua fita in materie de parfumuri...cu aroma de cartofi. Cele mai sofisticate magazine il au
Mancarea romaneasca care a ajuns vedeta in SUA, dupa un video care s-a viralizat pe internet. Ce secret au bucataresele de la noi
Final de cariera, inceput de legenda! Rafael Nadal s-a retras!
Adi Nartea, dezvaluiri incitante despre scenele de dragoste pe care le joaca sub nasul sotiei: "Emotia e puternica..."
Ce etnie are Raluca Pastrama, fosta sotie a lui Pepe. A spus-o fara rusine