Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

UTA - Gloria Buzau, un duel intre doua vecine de clasament din etapa #14 din Superliga » Echipe probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-10-26 00:45:15 (Gazeta Sporturilor)

UTA - Gloria Buzau, un duel intre doua vecine de clasament din etapa #14 din Superliga » Echipe probabile + cele mai tari cote UTA Arad - Gloria Buzau, partida contand pentri etapa a 14-a a Superligii, are loc astazi de la ora 13:30. Partida este in format liveTEXT pe GSP.ro si televizata de Prima Sport si Digi Sport.UTA si Gloria Buzau sunt clasate pe locurile 11, respectiv 12 in clasamentul Superligii, ambele incercand sa iasa din zona periculoasa de deasupra locurilor pentru supravietuirea in primul esalon. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Petrolul vs Poli Iasi, in runda #14. Formatii probabile si cele mai tari cote
Hermannstadt - Dinamo, meciul zilei in Superliga! Echipele pregatite de Kopic si Maldarasanu: absenta de marca la "caini"
Fotbal Feminin, Romania - Polonia » Suporterii sunt pregatiti pentru partida din play-off-ul de calificare la Campionatul European 2025
Fotbal Feminin, Romania - Polonia » Imnul "Desteapta-te, romane" rasuna pe Arcul de Triumf
Fotbal Feminin, Romania - Polonia 1-2 » Ioana Balaceanu, dupa marcarea golului pentru tricolore: "Toata lumea este suparata"
Fotbal Feminin, Romania - Polonia 1-2 » Florentina Olar, dupa ratarea penalty-ului: "Mi-am asumat. A fost o executie slaba!"
Fotbal Feminin, Romania - Polonia 1-2 » Massimo Pedrazzini, resemnat dupa infrangerea in fata polonezelor: "Polonia este o echipa foarte buna. Am avut o atitudine buna!"
Galeria Dinamo a facut show la Sibiu, inaintea partidei cu Hermannstadt
Premier GSP » Propunere surprinzatoare de antrenor pentru Manchester United: "Ar schimba multe lucruri"
Meciul zilei » FC Hermannstadt vs. Dinamo Bucuresti - Etapa 14 - SuperLiga
Dan Petrescu, dat peste cap dupa thrillerul cu Sepsi: "Nu mai inteleg ce se intampla la CFR Cluj" » Ce a facut la pauza
Titularul CFR-ului a dezvaluit ca arbitrul a venit sa-i vorbeasca inainte de start: "Il apreciez pentru ce mi-a spus, inseamna mult"
Iepurii FCSB-ului
Rasturnare de situatie la Comisia de Apel! Clubul a scapat de depunctare: "Decizie definitiva"
Iures la interviu dupa CFR Cluj - Sepsi: "Am fost PENIBILI! E ireal asa ceva, nu ai voie"