Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Gebrüder Weiss ajunge la noua hub-uri logistice in Romania dupa deschiderea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucurestiului in urma unei investitii de 20 mil. euro Gebrüder Weiss ajunge la noua hub-uri logistice in Romania dupa deschiderea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucurestiului in urma unei investitii de 20 mil. euro (1566) 3 zodii incep o perioada fericita pe 20 septembrie 2024 3 zodii incep o perioada fericita pe 20 septembrie 2024 (183) Cafenelele ar putea deveni un business de lux. Pretul cafelei, aproape de maximul istoric Cafenelele ar putea deveni un business de lux. Pretul cafelei, aproape de maximul istoric (172) 20-22 septembrie: ARCUB celebreaza Zilele Bucurestiului cu o varietate de manifestari culturale, de la concerte live si spectacole de teatru, la expozitii si activitati interactive 20-22 septembrie: ARCUB celebreaza Zilele Bucurestiului cu o varietate de manifestari culturale, de la concerte live si spectacole de teatru, la expozitii si activitati interactive (172) "E un razboi rece!" » Dezbatere GSP despre rivalitatea soferi - motociclisti si parerea unui expert: "Nu suntem chiar atat de nenorociti!" + Care-i treaba cu "lane splitting" (171) Producatorul de anvelope Nokian inaugureaza fabrica de la Oradea, cu o valoare de 650 mil. euro, fiind cea mai mare investitie in productie din ultimii ani Producatorul de anvelope Nokian inaugureaza fabrica de la Oradea, cu o valoare de 650 mil. euro, fiind cea mai mare investitie in productie din ultimii ani (166) Austriecii care detin producatorul de placi ceramice Sanex din Cluj vor sa faca o fabrica noua in acelasi judet, cu o investitie de 700 mil. lei, pentru care au aplicat la finantare prin ConstructPlus Austriecii care detin producatorul de placi ceramice Sanex din Cluj vor sa faca o fabrica noua in acelasi judet, cu o investitie de 700 mil. lei, pentru care au aplicat la finantare prin ConstructPlus (164) ZF Live. Charles Nakouzi, CFA, wealth manager: Romania are foarte mult potential. Sunt foarte multe familii care au facut si fac bani din business, iar ele au nevoie de optiuni, astfel incat sa-si protejeze banii si afacerile ZF Live. Charles Nakouzi, CFA, wealth manager: Romania are foarte mult potential. Sunt foarte multe familii care au facut si fac bani din business, iar ele au nevoie de optiuni, astfel incat sa-si protejeze banii si afacerile (159) Cum ne afecteaza toamna. Solutii simple si la indemana pentru a combate efectele negative Cum ne afecteaza toamna. Solutii simple si la indemana pentru a combate efectele negative (158) Europa salvata de o betie crunta. Imparatul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfata cu o fantana de alcool Europa salvata de o betie crunta. Imparatul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfata cu o fantana de alcool (156)

Ultimele cautari

Viata de poveste a Sophiei Loren. Actrita implineste 90 de ani: "Sarbatoresc unde a inceput totul"

publicat 2024-09-20 19:00:09 (Jurnalul National)

Viata de poveste a Sophiei Loren. Actrita implineste 90 de ani: "Sarbatoresc unde a inceput totul" Frumoasa si talentata actrita Sophia Loren implineste 90 de ani. Ea a spus cum isi va sarbatori ziua de nastere.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Jurnalul National:
Dana Savuica urca pe scena iUmor si povesteste detalii spumoase despre primul pictorial in revista pentru barbati, sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1. "Sunt convinsa ca asteptati cu totii sa incep povestea cu asta!"
Cutremur in judetul Galati
Forme colective de organizare si ecologii ale grijii: arta si spatiul public la Goethe-Institut Bucuresti
Romania se mentine pe locul 45 in clasamentul FIFA
Meci dramatic intre FC Botosani si Gloria Buzau, cu sase goluri si rasturnari de situatie
Ciuca il acuza pe Ciolacu: Romania nu a fost reprezentata la intalnirea cu Ursula von der Leyen, pe tema banilor alocati de UE pentru tarile afectate de inundatii. Premierul sa dea explicatii
O bratara dacica ajunge la Muzeul National Brukenthal din Sibiu
BNR va actualiza lista cursurilor pietei valutare, din 23 septembrie
Atentie la rosiile din Turcia. Care este deosebirea fata de rosiile romanesti
iPhone 16. Ce trebuie sa stii despre noul smartphone Apple
Trafic restrictionat in Bucuresti intre 20 si 22 septembrie pentru o serie de evenimente culturale
Gutuia, fructul de toamna cu proprietati incredibile asupra sanatatii
Marele Premiu de la Singapore va fi in direct pe Antena 1 si live in AntenaPLa, duminica, de la ora 14.45
Schimbarile climatice cresc riscul muscaturilor mortale de sarpe in Africa, afirma OMS
Israelul anunta ca aproximativ 150 de rachete ar fi fost lansate din Liban