Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Ziarul London Evening Standard a tiparit ultima editie in calitate de cotidian si devine saptamanal, sub un nou nume

publicat 2024-09-19 14:45:11 (Libertatea)

Ziarul London Evening Standard a tiparit ultima editie in calitate de cotidian si devine saptamanal, sub un nou nume Cotidianul britanic London Evening Standard a publicat ultima editie in aceasta formula, iar de joia viitoare va avea doar aparitii saptamanale si se va numi The London Standard, relateaza BBC. Lansat in 1827, ziarul a devenit gratuit in 2009 si a cunoscut o popularitate deosebita in randul navetistilor din Londra. „Pe masura ce Standard porneste […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Horoscop 20 septembrie 2024. Sagetatorii au in fata o zi care ii ajuta sa-si clarifice anumite concluzii despre ei si propria existenta
Ludovic Orban sustine ca ar exista un acord intre PSD si PNL: "Planul este ca Iohannis sa ajunga premier, cu Marcel Ciolacu presedinte"
Ursula von der Leyen anunta un ajutor de 10 miliarde de euro pentru tarile afectate de inundatii, intre care si Romania
O companie japoneza investigheaza daca statiile sale de emisie-receptie au fost folosite in exploziile din Liban
U.S. Air Force, dezvaluiri despre noul bombardier nuclear B-21 Raider: "Nimeni de pe planeta nu poate face ceea ce facem noi"
Gemenii din Targu Jiu, dati disparuti de familie, au fost gasiti in Arad. Baietii isi inchiriasera o garsoniera
Incident grav in sediul Primariei Curtea de Arges: un barbat a intrat cu briceagul in mana si a amenintat personalul institutiei
"13 ani am facut antrenamente afara, pentru ca nu aveam o sala". Mari Fica a cucerit peste o suta de medalii in cariera: "Uneori nu-ti gasesti motivatia"
CSAT: Romania este direct interesata de productie militara moderna pe plan national
Armata libaneza detoneaza toate aparatele de comunicatii suspecte. Liderul Hezbollah, despre explozii: "O declaratie de razboi"
Presedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, avertizeaza cu un "razboi global" si cu "folosirea de arme nucleare"
Regina Margrethe a II-a a Danemarcei, internata in spital dupa ce a cazut la resedinta ei de vara
Problemele bucurestenilor, pe agenda lui Marcel Ciolacu. Premierul cade de acord asupra unui dialog constant cu Primaria Generala, va discuta permanent cu Nicusor Dan
Rusia vrea sa isi mareasca productia de drone de zece ori. Vladimir Putin: "Castiga cine reactioneaza mai rapid pe campul de lupta"
Nicolae Ciuca: "Pentru evitarea altor tragedii, fac apel la autoritatile din judetele dunarene sa se pregateasca pentru viitura care vine"